U bent hier: Home / Over Lapis

Over Lapis

Consulting - Electronics - MKB - Entertainment - Internet technologie

Lapis Electronics

is opgericht in 1995. We zijn ingeschreven bij de kamer van koophandel (KVK) 'Gooi en Eemland' onder nummer 36045953. Ons BTW nummer is NL 8038 51 595 B01. Lapis Electronincs heeft in augustus 2010 haar naam gewijzigd in Lapis Beheer. Lapis Beheer heeft de naam Lapis Electronics gegeven aan een nieuw opgerichte dochteronderneming om zo de electronica nog meer focus te kunnen geven.

Consulting

De grote kracht van Lapis zit in de enorme expertise binnen onze bedrijven. Deze expertise is opgebouwd door de vele projecten waarbij Lapis betrokken is geweest. Van financiele dienstverlening tot biotechnologie van besturingscomputer tot websiteanalytics. Juist deze brede ervaring maakt Lapis tot een waardevol adviseur voor uw onderneming. Consulting wordt geleverd vanuit onze dochter LapisIT

Electronics

De divisie Lapis Electronics ontwerpt embedded hardware en software voor industriele en medische producten. Met partners verzorgen wij ook de productie van printplaten en volledig geteste eindproducten. Daarnaast verhandelt Lapis electronische componenten plus installatiemateriaal voor de electromonteur.

Lapis kan ook behulpzaam zijn bij reparatie en vervanging van oude of niet meer leverbare electronica. Wij zijn specialist in het ontwerpen en produceren van drop-in replacements voor bestaande printplaten in oudere producten.

Computing

De divisie Computing levert computers en randapparatuur aan bedrijven en particulieren. Lapis is Channel partner van Intel en, OEM partner van Samsung, Hitachi en authorized reseller van Lenovo en NEC displays en projectoren.

Lapis regelt PC projecten, netwerken en automatiseringsprojecten. Uiteraard levert Lapis alle daarbij benodigde supplies. Lapis verkoopt merkcomputers maar assembleert ook zelf volgens specificatie. Behalve kantoor automatisering is Lapis ook gespecialiseerd in audio en video productie applicaties. Audio en video productie stellen bijzondere voorwaarden aan de computernetwerken en hebben grotere opslagbehoefte. Hiervoor zijn SAN en NAS veelgebruikte oplossingen die speciaal geconfigureerd worden voor deze toepassing.

Software ondersteuning en serverbeheer zijn de belangrijkste diensten die het MKB nodig heeft. Lapis heeft veel ervaring met diverse besturingssystemen en applicaties. Windows - Linux - BSD - IBM AIX - Sun Solaris zijn de belangrijkste voor het MKB. Applicatieservers en databases die Lapis voor u kan installeren en beheren zijn: Webshere - Zope - Jakarta - PHP - Apache - MySQL - PostgresQL - Oracle - Microsoft SQL. U hoeft zelf geen ervaren database administrator (DBA'er) meer in huis te hebben.

Door goede service en ondersteuning, snelle levering, garantieafhandeling, reparaties en begeleiding, is Lapis een betrouwbare partner in automatisering

Internet technologie

Onze internet technologie consultants zijn gespecialiseerd in applicaties en infrastructuur voor intranet, extranet en internet. Grote websites met hoog volume en een strenge beveiliging -bijvoorbeeld internetbankieren- vereisen specialistische kennis die onze consultants u kunnen leveren.

Performance, beschikbaarheid en gebruik van uw website bepalen het succes van uw internetactiviteiten. Webanalytics en real usermonitoring zorgen ervoor dat u grip krijgt op uw online activiteiten.

This is Sliced Diazo Plone Theme